تراز قبولی دکتری مهندسی عمران

29 بهمن 1402

تراز قبولی دکتری مهندسی عمران یکی از مهم ترین سوالات داوطلبان مقطع دکتری است که قصد انتخاب رشته دارند. فرایند انتخاب رشته یکی از مهم ترین مراحل در مقطع دکتری است که داوطلبان باید از اصول آن آگاه بوده و به درستی اولویت بندی را انجام دهند. مقایسه تراز اکتسابی با تراز قبولی دکتری سال های گذشته به داوطلبان کمک می‌کند تا شانس قبولی خود را تخمین زده و به بهترین نحو به انتخاب رشته بپردازند. در ادامه این مطلب به بررسی کامل تراز قبولی آزمون دکتری مهندسی عمران خواهیم پرداخت. برای کسب اطلاع بیشتر می‌توانید با مجموعه دانتل کو تماس بگیرید. 

منبع: تراز قبولی دکتری مهندسی عمران


تراز قبولی دکتری مهندسی عمران

داوطلبانی که در آزمون دکتری شرکت کرده اند، پس از اعلام نتایج دکتری می‌توانند با در دست داشتن اطلاعات مندرج بر روی کارت ورود به جلسه، رتبه و تراز خود و همچنین وضعیت مجاز بودن به انتخاب رشته را مشاهده نمایند. افراد مجاز به انتخاب رشته می‌توانند در زمان انتخاب رشته‌ دکتری تعیین شده به سایت سنجش مراجعه کرده و فرم انتخاب رشته اینترنتی را تکمیل نمایند. 

داوطلبانی که قصد انتخاب رشته دارند، بایستی با توجه به رتبه و تراز قبولی دکتری مهندسی عمران نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته و اولویت بندی کد رشته محل های مورد نظر خود اقدام نمایند. داوطلبان با توجه به تراز قبولی سال های گذشته و مقایسه آن با رتبه و تراز خود می‌توانند انتخاب رشته اصولی داشته باشند که شانس قبولی شان را افزایش دهد. 


بخوانید: انتخاب رشته آزمون دکتری



حد نصاب و تراز قبولی آزمون دکتری مهندسی عمران

داوطلبان پذیرفته شده در آزمون دکتری که مجاز به انتخاب رشته شده اند، می‌توانند با مقایسه رتبه و تراز کسب شده خود با تراز قبولی دکتری مهندسی عمران که در ادامه آورده شده است، شانس خود برای پذیرش در کد رشته محل های مورد نظر در دفترچه انتخاب رشته دکتری را بررسی نمایند. 

داوطلبانی که در محدوده تراز قبولی دکتری مهندسی عمران قرار می‌گیرند، شانس بالایی برای دعوت به مصاحبه دکترا خواهند داشت. در نهایت داوطلبان با توجه به اولویت بندی شان به صورت نهایی در دانشگاه پذیرفته خواهند شد. حد نصاب و تراز قبولی دکترا مهندسی عمران به شرح زیر می‌باشد. 


تراز قبولی دکتری مهندسی عمران ژئوتکنیک

میزان تراز قبولی دکتری مهندسی عمران در این گرایش به شرح زیر می‌باشد. 

دانشگاهحد نصاب دانشگاه
دانشگاه تهران – روزانه5714
دانشگاه صنعتی شریف – روزانه5854
دانشگاه صنعتی امیركبیر – روزانه5105
دانشگاه علم و صنعت ایران – روزانه4935
دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی – روزانه5248
دانشگاه اصفهان4012
دانشگاه تبریز – روزانه3879
دانشگاه صنعتی اصفهان – روزانه3778
دانشگاه فردوسی مشهد – روزانه4216
دانشگاه یزد – روزانه2365
دانشگاه بوعلی سینا همدان  – روزانه3621
دانشگاه شیراز – روزانه3524
دانشگاه رازی کرمانشاه  – روزانه3025
دانشگاه صنعتی شاهرود – روزانه2862


تراز قبولی دکتری مهندسی عمران ژئوتکنیک

میزان تراز قبولی دکتری مهندسی عمران در این گرایش به شرح زیر می‌باشد. 

دانشگاهحد نصاب دانشگاه
دانشگاه تهران – روزانه4215
دانشگاه تربیت مدرس – روزانه4365
دانشگاه شهيد بهشتی – روزانه3120
دانشگاه خوارزمی – روزانه3745
دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسی – روزانه3598
دانشگاه صنعتي اميرکبير – روزانه3365
دانشگاه علم و صنعت ايران – روزانه3178
دانشگاه بين المللي امام خميني – روزانه2790
دانشگاه تبريز  – روزانه2012
دانشگاه صنعتی اصفهان – روزانه2356
دانشگاه شيراز  – روزانه2459
دانشگاه صنعتی خواجه نصير الدين طوسی – نوبت دوم3020
دانشگاه خوارزمی – نوبت دوم2980

جهت عضویت درکانال اطلاع رسانی و آخرین اخبار در تلگرام بر روی تلگرام مشاوره تحصیلی کلیک کنید و یا در سرچ تلگرام عبارت ” مشاوره تحصیلی دانتل کو ” جست و جو و عضو شوید.


نحوه استفاده از تراز قبولی دکتری مهندسی عمران

داوطلبان آزمون دکتری پس از اعلام نتایج اولیه و مشاهده رتبه و تراز خود، می‌توانند آن را با رتبه و تراز قبولی آزمون دکتری مهندسی عمران سال های گذشته مقایسه کرده و انتخاب رشته خود را بر اساس اولویت های خوشبینانه، منطقی و بدبینانه انجام دهند. 

منظور از تراز بدبینانه این است که هرچه قدر داوطلب ترازی نزدیک به آن تراز داشته باشد، با احتمال بیشتری در آن کد رشته محل پذیرفته خواهد شد. در صورتی که تراز اکتسابی داوطلب از تراز خوشبینانه کمتر باشد، شانس قبولی در آن کد رشته محل نیز برایش کمتر خواهد شد. 

داوطلبان باید توجه داشته باشند که تراز قبولی دکتری مهندسی عمران با توجه به تراز های قبولی سال های گذشته است و در سال جدید ممکن است در اثر تغییر ظرفیت دانشگاه ها، تراز قبولی نیز دستخوش تغییر شود. اما به طور کلی تراز قبولی دکتری مهندسی عمران ذکر شده در این مطلب نزدیک ترین تراز های قبولی و بهترین معیار برای پیش بینی شانس قبولی دکتری می‌باشد. 


بخوانید: سایت انتخاب رشته آزمون دکتری



مشاوره قبولی دکترا مهندسی عمران

داوطلبان پذیرفته شده در آزمون کتبی دکتری می‌توانند با کسب اطلاع از محدوده تراز قبولی دکتری مهندسی عمران از میزان شانس خود برای دعوت به مصاحبه و قبولی در دانشگاه مطلع شوند. اطلاع از تراز های قبولی در فرایند انتخاب رشته و اولویت بندی کد رشته محل ها کمک کننده خواهد بود. 

چنانچه هرگونه سوال و یا ابهامی در زمینه تراز قبولی آزمون دکتری مهندسی عمران برای تان وجود دارد، می‌توانید با مشاوران تحصیلی صحبت کرده و پاسخ سوالات خود را دریافت نمایید. متخصصان مرکز مشاوره تحصیلی تلفنی دانتل کو در خدمت شما هستند تا در این زمینه یاری‌تان کنند. 


بخوانید: انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد  



برای دریافت مشاوره در زمینه تراز قبولی دکتری مهندسی عمران می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 02191005066 تماس بگیرید.


سوالات متداول

  1. تراز قبولی دکتری مهندسی عمران چند است؟

    در متن مقاله به طور کامل به تراز قبولی آزمون دکتری مهندسی عمران پرداخته شده است.

  2. آیا دعوت به مصاحبه دکتری به معنای قبولی در دانشگاه است؟

    خیر دعوت به مصاحبه آخرین مرحله از فرایند پذیرش دانشجو است و افرادی به صورت قطعی پذیرفته خواهند شد که تراز قبولی را کسب کرده و امتیاز لازم در مرحله مصاحبه را نیز به دست آورده باشند. 

  3. منظور از تراز های بدبینانه و خوشبینانه دکتری چیست؟

    منظور از تراز بدبینانه این است که هرچه قدر داوطلب ترازی نزدیک به آن تراز داشته باشد، با احتمال بیشتری در آن کد رشته محل پذیرفته خواهد شد. اگر هم تراز اکتسابی از تراز خوشبینانه کمتر باشد، شانس قبولی در آن کد رشته محل نیز کمتر خواهد شد. 

منبع: تراز قبولی دکتری مهندسی عمران

ارسال دیدگاه

خطا ...
آدرس ایمیل وارد شده نامعتبر است.
متوجه شدم